Door klant vervangbaar onderdeel
CRU2C03FC0001R01

Het geheugen van de Toshiba Satellite L950 / L950D vervangen

Instructies:

Toshiba Satellite L950 / L950D: procedure voor vervanging van het geheugen

WAARSCHUWING:

• Om het risico van een elektrische schok te voorkomen, schakelt u de computer uit en haalt u de netadapter uit het stopcontact.

• Aangezien de accu in de computer opgeladen blijft, blijft het risico van een elektrische schok aanwezig, zelfs nadat u de netadapter uit het stopcontact hebt gehaald. Om het risico van een elektrische schok te voorkomen, verwijdert u alle metalen juwelen of accessoires, zoals halskettingen, armbanden en ringen, voordat u begint. Werk nooit met klamme of natte handen.

Klik op de onderstaande afbeelding als u deze instructies als video wilt bekijken:

Het geheugen van de Satellite L950 vervangen

A. De geheugenmodule verwijderen

1. Zet de computer uit en koppel de netadapter en andere externe apparaten los van de computer.

2. Open de accuvergrendeling en verwijder de accu terwijl u de ontgrendelingsschuif van de accu opzij schuift.

3. Draai de schroef los waarmee het afdekplaatje van het geheugen is bevestigd. Steek uw vinger in de sleuf en verwijder het afdekplaatje.

4. Open het linker- en rechterklemmetje aan de buitenkant en verwijder de geheugenmodule. Trek het geheugen omhoog en eruit in een hoek van 45 graden, waarbij u erop let dat u de aansluitingen niet aanraakt:

B. Een geheugenmodule installeren

1. Plaats de geheugenmodule(s) in een hoek van 45 graden in de aansluiting(en).

2. Druk op de geheugenmodule totdat deze wordt vastgezet door de vergrendelingsklemmetjes.

3. Plaats het beschermplaatje van het geheugen en bevestig het met de schroef.

4. Plaats de accu terug en vergrendel de accu.

5. Sluit de netadapter aan.

Wanneer u de computer inschakelt, controleert de computer automatisch de geheugengrootte. Controleer of het nieuwe geheugen correct is gedetecteerd. Als het geheugen niet wordt gedetecteerd, controleert u of het correct is geplaatst.

Documentdetails:

-
 Productserie:
Satellite L-serie, Satellite_overige
-
 Product:
Satellite L955D, Satellite L950D, Satellite L950, Satellite L955, Satellite nvt
-
 Modelnr.:
PSKGJE, PSKGGE, PSKGJR
   Details weergeven...

Afwijzing van aansprakelijkheid:

Toshiba Europe GmbH verklaart uitdrukkelijk dat het recht om een onderdeel van een Toshiba-notebook te vervangen of te wijzigen uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde servicepartners of in uitzonderlijke gevallen ook door de eigenaar van het notebook zelf mag worden uitgevoerd aan de hand van de instructies die samen met een schriftelijke reparatiemachtiging van het Toshiba-callcenter zijn ontvangen.  Dergelijke uitzonderlijke gevallen worden uitsluitend bepaald door het Toshiba-callcenter en zijn van toepassing op het vervangen van het specifieke notebookonderdeel waarvoor de klant schriftelijke instructies heeft ontvangen die speciaal voor dat doel zijn opgesteld.  Als het notebook wordt vervangen of gewijzigd door een derde partij, dat wil zeggen, niet door een geautoriseerde servicepartner of door de klant zelf nadat hiervoor specifiek, schriftelijk toestemming is gegeven door Toshiba, komt de garantie op het notebook te vervallen. Eventuele handelsmerken die hier worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

1. Was de informatie in dit document nuttig?
helemaal niet zeer nuttig