Door klant vervangbaar onderdeel
CRU3703HG0000R01

Toshiba Satellite C70 / C75 / C70D / C75D / L70 / L70t / S70 / S70t: vaste schijf vervangen

Instructies:

Toshiba Satellite C70 / C75 / C70D / C75D / L70 / L70t / S70 / S70t: procedure voor vervanging van de vaste schijf

WAARSCHUWING:

• Om het risico van een elektrische schok te voorkomen, schakelt u de computer uit en haalt u de netadapter uit het stopcontact.

• Aangezien de accu in de computer opgeladen blijft, blijft het risico van een elektrische schok aanwezig, zelfs nadat u de netadapter uit het stopcontact hebt gehaald. Om het risico van een elektrische schok te voorkomen, verwijdert u alle metalen juwelen of accessoires, zoals halskettingen, armbanden en ringen, voordat u begint. Werk nooit met klamme of natte handen.

Klik op de onderstaande afbeelding als u deze instructies als video wilt bekijken:

De vaste schijf van de Satellite C70 vervangen

A. De defecte vaste schijf verwijderen

1. Zet de computer uit en verwijder de netadapter.

2. Ontgrendel de accu en verwijder de accu uit de computer.

3. Draai de schroef van het afdekplaatje van de vaste schijf los en verwijder het afdekplaatje.

4. Verwijder de twee schroeven en de volgende vaste schijf.

5. Verwijder de twee schroeven en haal de vaste schijf uit de houder.

B. De nieuwe vaste schijf installeren

1. Plaats de vaste schijf in de houder en bevestig deze met de twee schroeven

2. Plaats de vaste schijf in de sleuf. Schuif de vaste schijf in de geleider totdat deze wordt vergrendeld en met het moederbord wordt verbonden.

3. Bevestig de vaste schijf met de twee schroeven.

4.  Plaats het afdekplaatje van de vaste schijf terug en bevestig het met de schroef.

5. Plaats de accu voorzichtig op zijn plaats. Zorg dat de accu-ontgrendelingsschuif op zijn plaats schuift en vastklikt.

6. Sluit de netadapter aan.

Documentdetails:

-
 Productserie:
Satellite L-serie, Satellite S-serie, Satellite C-serie
-
 Product:
Satellite L70-A, Satellite L70T-A, Satellite S70-A, Satellite S70T-A, Satellite C70D-A, Satellite C75D-A, Satellite C70-A, Satellite C75-A, Satellite C75T-A
-
 Modelnr.:
PSKN2E, PSKN6E, PSCENE, PSCE2E, PSCE4E, PSCEQE, PSCE6E, PSCE8E, PSKNEE, PSCENR, PSKN6R, PSKN8E, PSCE6R
   Details weergeven...

Afwijzing van aansprakelijkheid:

Toshiba Europe GmbH verklaart uitdrukkelijk dat het recht om een onderdeel van een Toshiba-notebook te vervangen of te wijzigen uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde servicepartners of in uitzonderlijke gevallen ook door de eigenaar van het notebook zelf mag worden uitgevoerd aan de hand van de instructies die samen met een schriftelijke reparatiemachtiging van het Toshiba-callcenter zijn ontvangen.  Dergelijke uitzonderlijke gevallen worden uitsluitend bepaald door het Toshiba-callcenter en zijn van toepassing op het vervangen van het specifieke notebookonderdeel waarvoor de klant schriftelijke instructies heeft ontvangen die speciaal voor dat doel zijn opgesteld.  Als het notebook wordt vervangen of gewijzigd door een derde partij, dat wil zeggen, niet door een geautoriseerde servicepartner of door de klant zelf nadat hiervoor specifiek, schriftelijk toestemming is gegeven door Toshiba, komt de garantie op het notebook te vervallen. Eventuele handelsmerken die hier worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

1. Was de informatie in dit document nuttig?
helemaal niet zeer nuttig