Veelgestelde vragen
OPT7301SZ0005R01

De draadloze muis reageert niet meer.

Extra informatie:

RF-lasermuis - PX1326E-1NAC
Draadloze muis - PX1215E-2NAC

Antwoord:

Vaak wordt dit veroorzaakt doordat de verbinding tussen de ontvanger en de muis is verbroken. Andere mogelijke oorzaken zijn lege batterijen, het plaatsen van nieuwe batterijen, de aansluiting met de computer is verbroken enzovoort. In eerste instantie dient u de Toshiba-apparaten terug te zetten in een vaste staat (reset). U zet het apparaat als volgt terug:

• Verwijder de batterijen gedurende circa twee minuten uit de muis.
  • Houd de verbindingsknop op de ontvanger circa 15-20 seconden ingedrukt. Zorg dat de ontvanger is aangesloten, de pc is ingeschakeld en het apparaat geen batterijen bevat.

Na de reset plaatst u nieuwe batterijen en herstelt u de verbinding als volgt:

• Houd de verbindingsknop op de ontvanger circa 1-2 seconden ingedrukt.
  • Druk daarna direct op de verbindingsknop op de onderzijde van de muis. (Zoek deze knop voordat u begint; alle draadloze muizen hebben een verbindingsknop.)
  • Verplaats de muis om te controleren of de verbinding correct werkt.
  • Houd de verbindingsknop op de ontvanger nogmaals 1-2 seconden ingedrukt.
  • Druk daarna direct op de verbindingsknop op de onderzijde van de muis. Gebruik het toetsenbord om te controleren of de verbinding correct werkt.

Beide apparaten moeten nu correct werken. Als een of beide apparaten nog steeds niet werken, probeert u ze op een andere compatibele pc om te controleren of de fout niet bij de pc ligt.

Documentdetails:

-
 Productgroep:

-
 Productserie:

-
 Product:

-
 Besturingssysteem:
Windows Vista 32-bits, Windows XP
   meer informatie...

Afwijzing van aansprakelijkheid:

Toshiba biedt deze informatie 'als zodanig' aan, zonder enige garantie, uitdrukkelijk of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Toshiba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit of de geboden informatie of software actueel, correct of volledig is of voor de kwaliteit ervan. Toshiba is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie of software, met inbegrip van onvolledige of onjuiste informatie. Eventuele handelsmerken die hier worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

1. Was de informatie in dit document nuttig?
niet nuttig zeer nuttig