Veelgestelde vragen
OPT7301T00006R01

Mijn muis werkt niet opeens meer. Wat is er gebeurd?

Extra informatie:

RF-lasermuis - PX1326E-1NAC
Draadloze muis - PX1215E-2NAC

Antwoord:

Er is mogelijk een probleem met de muis of trackball?
Controleer of u geen wijzigingen in het systeem hebt aangebracht die te maken kunnen hebben met het probleem. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u het apparaat op een andere poort hebt aangesloten, zodat u een ander apparaat aan het systeem kon toevoegen, dat u nieuwe software hebt toegevoegd of dat u andere systeemwijzigingen hebt aangebracht. Controleer ook of het apparaat niet is losgekoppeld van het systeem door de aansluiting van het apparaat te controleren. Nadat u de bovenstaande mogelijke oorzaken voor het probleem hebt gecontroleerd, gat u verder met de volgende stappen.

• Controleer of er een detectieprobleem is.
  • Als u een andere USB-poort hebt, probeert u die poort. Als het apparaat is aangesloten via een hub, sluit u deze rechtstreeks op een systeempoort aan om te controleren of de hub defect is.
  • Als het apparaat niet werkt op een andere poort, probeert u het zo mogelijk aan te sluiten op een ander systeem. Als het apparaat niet werkt op een ander systeem, is het apparaat mogelijk defect. U kunt ook een andere muis aansluiten op de poort waarop de problematische muis is aangesloten.
  • Als de tweede muis op dezelfde poort niet werkt, controleert u of de systeempoort defect is. Neem contact op met de fabrikant van het systeem voor meer informatie over de status van de poort.
  • Als de muis ook niet werkt op een ander systeem of als de tweede muis wel werkt op dezelfde poort, is de Toshiba-muis defect. Neem in dat geval contact op met de klantenondersteuning van Toshiba.

Documentdetails:

-
 Productgroep:

-
 Productserie:

-
 Product:

-
 Besturingssysteem:
Windows Vista 32-bits, Windows XP
   meer informatie...

Afwijzing van aansprakelijkheid:

Toshiba biedt deze informatie 'als zodanig' aan, zonder enige garantie, uitdrukkelijk of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Toshiba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit of de geboden informatie of software actueel, correct of volledig is of voor de kwaliteit ervan. Toshiba is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie of software, met inbegrip van onvolledige of onjuiste informatie. Eventuele handelsmerken die hier worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

1. Was de informatie in dit document nuttig?
niet nuttig zeer nuttig