Document voor technische ondersteuning
TSB7403VG0000R01

Recovery Media Creator is mogelijk niet vooraf geïnstalleerd

Documentdetails:

-
 Product:

-
 Modelnr.:

-
 Besturingssysteem:

meer informatie...

Probleem:

Afhankelijk van het gekochte model is het hulpprogramma Toshiba Recovery Media Creator mogelijk niet vooraf geïnstalleerd.

Samenvatting:

Voor modellen waarop Toshiba Recovery Media Creator niet vooraf is geïnstalleerd, moet u een USB-herstelstation voor Windows maken met behulp van het ingebouwde herstelprogramma van Windows.

Antwoord:

Volg de onderstaande stappen om een USB-herstelstation voor Windows te maken:

1. Klik op Starten.
  2. Schuif omlaag en kies Systeem.
  3. Klik op Configuratiescherm.
  4. Klik op Beveiliging en onderhoud.
  5. Selecteer Systeemherstel.

6. Klik daarna op Een herstelstation maken.

7. Er wordt een nieuw venster geopend. Volg de stappen op het scherm.

Opmerking: Als u een herstelstation maakt, wordt alles verwijderd wat al op het USB-flashstation was opgeslagen. Gebruik een leeg USB-flashstation of zet eventuele belangrijke gegevens over van het USB-flashstation naar een ander opslagapparaat voordat u dit gebruikt om een USB-herstelstation te maken.

Voor meer informatie raadpleegt u de gebruikershandleiding of de Microsoft-ondersteuningspagina Een herstelstation maken.

De vooraf geïnstalleerde software herstellen met de gemaakte herstelmedia

• Zorg dat de netadapter is aangesloten tijdens de herstelprocedure
  • Sluit het beeldscherm niet tijdens de herstelprocedure

Opmerking:

- Wanneer u het Windows-besturingssysteem opnieuw installeert, wordt de ingebouwde schijf opnieuw geformatteerd, waardoor alle gegevens erin verloren gaan
   - Als uw model een vingerafdrukfunctie heeft, verwijdert u de vingerafdrukken voordat u het Windows-besturingssysteem opnieuw installeert. Als u dat niet doet, kunnen na de installatie niet dezelfde vingerafdrukken worden geregistreerd
   - Zorg dat u de standaardoptie voor de opstartmodus (UEFI Boot Mode is de standaardoptie) in Toshiba Setup Utility gebruikt voordat u het herstel start

1. Sluit het USB-herstelstation aan op een beschikbare USB-poort.
  2. Klik op Starten -> Aan/uit en selecteer Opnieuw opstarten.
  3. Houd de toets F12 ingedrukt en laat de toets los vlak nadat de computer is ingeschakeld.
  4. Druk op de pijltoetsen omhoog en omlaag om de juiste optie in het menu te selecteren op basis van het herstelmedium (USB-flashstation).
  5. Er wordt een menu weergegeven waarin u de instructies moet uitvoeren.

Afwijzing van aansprakelijkheid:

Toshiba biedt deze informatie 'als zodanig' aan, zonder enige garantie, uitdrukkelijk of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Toshiba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit of de geboden informatie of software actueel, correct of volledig is of voor de kwaliteit ervan. Toshiba is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie of software, met inbegrip van onvolledige of onjuiste informatie. Eventuele handelsmerken die hier worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.